Parhaat online-applikaatiot

Mikä on online-applikaatio?

Online-applikaatio tarkoittaa sellaista sovellusta, jota sinun ei tarvitse ladata tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi käyttääksesi sitä. Natiivisovelluksesta eroten säästät siis tallennustilaa – päätelaitteesi kiittää! Voit avata online-sovellukset suoraan selaimessa ja käyttää niitä internetin välityksellä tai vaihtoehtoisesti päästä käsiksi niihin niiden lisäosien kautta netin välityksellä. Tämä artikkeli esittelee muutamia hyviä online-applikaatioita eri kategorioissa. Mitä siis odotat – vilkaise artikkelia ja valitse mieleisesi kategoria, niin saatat löytää uuden suosikkisovelluksen! Mikä parasta, kaikki tässä jutussa esitellyt sovellukset ovat täysin ilmaisia.

Media

Paras ilmainen tiedostojen muuntaja – Clip Converter

Markkinoiden helpoin tapa muuntaa video- tai musiikkitiedostojen formaattia haluttuun muotoon. Käyttö on yksinkertaista: sinun ei tarvitse muuta kuin linkittää palveluun haluamasi tiedosto vaikkapa YouTubesta ja valita haluamasi tiedostomuoto. Myös tiedoston lataaminen suoraan tietokoneeltasi onnistuu. Kun muunnos on valmis, pystyt helposti lataamaan sen tietokoneellesi.

Paras ilmainen nuottipalvelu – Chord House

Jos olet musikaalinen ihminen ja soitat vaikkapa kitaraa tai pianoa, tämä sovellus on uusi suosikkiapurisi! Löydä helposti vinkit ja nuotit lempikappaleisiisi ja opi hetkessä soittamaan kuin ammattilainen! Voit myös ladata nuotit tulevaa käyttöä varten tai nauhoittaa omaa soittoasi.

Paras ilmainen musiikin sanapalvelu – LyricWikia

Onko sinulla uusi suosikkikappale? Etsitkö sen sanoitusta? Ei hätää, pelastuksesi on löytynyt! Tämä sovellus tarjoaa laajan pohjan lyriikoita, joita voit simppelisti etsiä hakusanoilla, kuten vaikkapa laulun nimellä. Sovellus tarjoaa kattavan valikoiman laulujen lyriikoita eri kielillä.

Paras ilmainen musiikin suoratoistopalvelu – Youtube

Maailman laajimmat ominaisuudet ja mutkattomimman käyttökokemuksen tarjoava musiikkipalvelu. Tukee lähes kaikkia videoformaatteja, tarjoaa videoillesi suuren yleisön, tarjoaa markkinoiden parhaan HD-videolaadun ja mahdollistaa videoiden upottamisen muille alustoille. Pystyt kelaamaan videoita edestakaisin, säätämään volyymia ja rajoittamaan videoiden käyttöoikeutta haluamallasi tavalla.

Opinnot

Paras ilmainen taidemuseo – Art Project

Enää ei tarvitse matkustella museoihin ympäri maailmaa tai kerätä vaikeasti ja manuaalisesti tietoja eri taideteoksista – tämä sovellus on koonnut yhteen yli tuhannen taideteoksen joukon taidemuseoita ympäri maailman. Löydät taideteosten lisäksi myös oleelliset tiedot kustakin teoksesta tai galleriasta.

Paras ilmainen kielihuollon työkalu – Perfectyourenglish

Paras ilmainen oppimisalusta – HowStuffWorks

Löydä vastaus kaikkeen – kirjaimellisesti! Mikä tahansa mieltäsi askarruttaakaan, sovellus kertoo sinulle asiasta kaiken oleellisen ja tarjoaa tukevaksi taustatiedoksi muun muassa videoita ja tietografiikoita. Aihealueita on katettu laajasti: kiinnostivat sitten autot tai hevoset, vastaus löytyy varmasti.

Paras ilmainen luentosivusto – Khan Academy

Yli 2000 online-luentoa ja tehtäviä sisältävä sovellus tarjoaa mainion pohjan itseopiskeluun. Videot ovat lyhyitä ja ytimekkäitä, mutta sisältävät kaiken olennaisen tiedon. Halusit sitten opiskella englantia tai algoritmeja, tämä sovellus on varmasti uusi suosikkiopettajasi!

Pelit

Paras ilmainen shakkipeli – Little ChessPartner

Sovellus tarjoaa sinulle eläväistä peliä tekoälyä vastaan. Ota siis haaste vastaan ja haasta aivosi logiikkaa kehittävästi tässä kaikkien aikojen suosikkilautapelin online-versiossa!

Paras ilmainen fysiikkapeli – suomalainen Angry Birds

Tämän fysiikkaan perustuvan pelin perusajatuksena on ammuskella vihaisia lintuja kohti torneja, jotka on rakennettu possuista jotka ovat vieneet lintujen munat. Peli tarjoaa monta eri tasoa ja vaatii älyä ja fysikaalista osaamista läpipääsyn ja tasojen nousun takaamiseksi. Peli on suomalaista käsialaa ja siitä sietääkin olla ylpeä!

Paras ilmainen pelialusta – Friv

Sovellus tarjoaa yli kaksisataa eri genren tietokonepeliä kerralla, yhdessä paikassa. Löydä oma suosikkipelisi ja runsaasti lisätietoa siitä.

Paras ilmainen sudoku – DKM Sudoku Online

Sudoku on kaikkien aikojen suosituin logiikkapeli, eikä ihmekään: viihtyyhän sen parissa niin lapsi kuin vanhuskin. Sudokun parissa ei koskaan tule tylsää hetkeä! Tämä markkinoiden paras sudokusovellus tarjoaa onlinessa lähes kaikki samat ominaisuudet kuin mikä tahansa ladattava versio, ja tarjoaa näin ollen kattavasti eri ominaisuuksia ja mutkattoman käyttökokemuksen. Neljä eri tasoa takaa sen, että saat juuri oikean määrän haastetta omaan taitotasoosi nähden ja pelaaminen on varmasti kivaa ja antoisaa.